Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/praktijkfilm.nl/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Kosten - My CMS

Een professionele praktijkfilm is mogelijk vanaf € 250. De kosten zijn vooral afhankelijk van de benodigde tijd voor productie (draaiboek, opnametijd en monteren). Overheadkosten zijn minimaal en studiohuur is in principe niet nodig. Bijkomende kosten kunnen er zijn voor voice-over, muziekrechten en het inhuren van vakspecialisten. Na een kort gesprek kan vooraf duidelijkheid gegeven worden over de kosten. Een voorbeeld van de goedkoopste mogelijk is: introductie.

Zelf filmen kan na het volgen van workshop 1 en met wat praktische begeleiding daarna ook een goed resultaat geven! Frank Kleinleugenmors monteert op professionele wijze de opnamen voor een optimaal resultaat. Het traject van idee tot product duurt maximaal enkele weken. De totale kosten hiervan zijn € 195.

Een professionele film maken kan ook via workshop 2 gedaan worden. Eerst wordt in groepsverband geleerd hoe een goede elevator pitch te maken. Daarna wordt een persoonlijke afspraak gemaakt voor opnamen voor een groot groen scherm. Het groen kan in de montage eenvoudig vervangen worden door b.v. een foto van de praktijk. De totale kosten hiervan zijn € 295.

De genoemde kosten zijn inclusief 21% BTW.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn